Víte, že?

Opravdu dobrý tábor pomáhá dětem a rodičům s výběrem táborů už od roku 2005. Cenné rady nabízí i návodná videa na našem YouTube kanále.

Detail akce

Název:  1. dílčí zasedání Česká rady Pionýra
Pořadatel:  Pionýr, z. s.
Datum:  19. 4. 18:00 - 21. 4. 2024 13:00
Lokalita:  SVČ Ivančice, Zemědělská 619/2, Ivančice u Brna
Kraj:  Jihomoravský
Popis: 

Zasedání bude začínat v sobotu v 09.30 hodin, prezence od 09.00 hodin, závěr v neděli v poledne. Příjezd účastníků - ubytování je plánován na pátek 19. dubna od 18.00.

V pátek a v sobotu večer není plánován žádný centrální program, ale předpokládáme, že se dokážeme zabavit i bez centrálního programu. K dispozici bude po oba večery bufet, který bude zajišťovat Jirka Ždára a v nabídce bude pivo (Baštecká 11°), limo (Kofola), párky, sekaná atd.. Ceny mírné (za nákupku).

Porada předsedů KOP tentokrát nebude probíhat samostatně, ale včleníme jí přímo do jednání ČRP, protože v sobotu odpoledne se rozdělíme na dvě skupiny, kdy jedna bude řešit aktivity k 35. výročí Pionýra v roce 2025 a druhá skupina se bude věnovat diskusi nad směřováním vzděláváním v Pionýru.  

Materiály jsou - v souladu s jednacím řádem - k dispozici v e-podobě.

Pokud neplánujete na ČRP být po celou dobu (od pátku do neděle), tak prosím kontaktujte Irenu (irena@pionyr.cz) z důvodu zajištění jídla a ubytování. Předem díky.


Doprava:  vlastní
Ubytování:  2 až 5-ti lůžkové pokoje se společným sociálním zařízením na chodbách
Strava:  plná penze
Uzávěrka přihlášek:  12. 4. 2024
Lokalizace:  Celorepubliková
Typ akce:  Jednání orgánů

Kontaktní informace


Kontaktní osoba:  Irena Černá
E-mail:  irena@pionyr.cz
Telefon:  777248726
Akci vložil/a:  Michal Rejzek
Web akce:  https://www.svcivancice.cz/